Ahmet -Bahriye Şenyurt Anaokulu
BARIŞ MAH. 2905 SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 KEPEZ / ANTALYA

VİZYON

Vizyonumuz, okulöncesi eğitim çağı öğrencilerinin yaşlarına, gelişim düzeylerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun eğitim ortamları düzenleyerekçağdaş, bilimsel ve kültürel bir eğitim almalarını sağlamak ve eğitimin hayat boyu sürdüğü ilkesinden yola çıkarak aileler içinde ihtiyaç duydukları rehberlik hizmetlerinin sunulduğu, toplumun her kesimiyle kucaklaşan, yaptığı çalışmalar ve verdiği eğitimle tercih edilen ve örnek gösterilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz, okulöncesi eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda çocukları bilişsel, sosyal-duygusal, psikomotor, dil gelişimi ve özbakım becerileri yönünden destekleyerek onları, araştıran, sorgulayan, Türkçeyi doğru konuşabilen, özgüveni yüksek, saygılı, milli-manevi değerlerine sahip çıkan ve kendini gerçekleştirmiş mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

NORMAL

KLİMA

Okulumuz Kepez ilçe merkezindedir.

MERKEZ İLÇE