Okulumuzda GarbageFree School/Çöpsüz Okul eTwinning projemiz başladı.

Okul müdürümüz Lokman YARDIMCI’ nın yürüteceği projemiz çevresel sürdürülebilirlik etkinliklerinden oluşacaktır.Öğrencilerin aktif katılımda bulunacağı geri dönüşüm aktiviteleri, kompost atölyeleri, bitki yetiştirme, ekolojik oyunlar ve enerji tasarrufu etkinliklerinden oluşacaktır. Artık materyal kullanarak özgün eserler üretilecek ve sergilenecektir. Dijital öğretim materyalleri ile öğrenmeleri desteklenecektir. Eğlenerek öğrenen çocuklarda çevre bilinci gelişecek, farkındalıkları artacak, geri dönüşümün önemini kavrayacak ve 21. yüzyılbecerilerinden problem çözme, eleştirel düşünme, yaratıcılık, sorumluluk alma ve üretkenlik becerilerini kazanacaklarıdır. Ayrıca proje boyunca öğretmenler takım halinde çalışma, kültür alışverişi ve bilgi paylaşımları yapacaklardır.Proje ortaklarımız:Litvanya,Polonya ve Romanya.